İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Halkbank 25.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Halkbank 25.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Halkbank

Halkbank uygun faizli ihtiyaç kredileri arasında olan bu kampanya ile müşterilerine şubeye gitmeden kredi kullanma imkanı sağlıyor. Korona virüsü salgını nedeniyle Halkbank 25.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası sunuyor. Faiz oranları, ödeme planları, geri ödeme tutarı, kredi taksit ödeme erteleme imkanı ile ilgili detaylar yazının devamında…

Halkbank Kredi Başvurusunu Nereden Yapabilirsiniz?

Halkbank kredi başvurusu yapmak isteyenler bireysel nakit ihtiyaçları için bu kredi seçeneğinden yararlanabiliyorlar. Halkbank kredi başvuruları;

  • İnternet şubesinden,
  • Mobil bankacılık aracılığıyla,
  • Halkbank Dialog,
  • SMS atarak
  • Bankanın web sitesinden başvurusu yapılabiliyor.

48 aya kadar vade seçeneği bulunmaktadır. Cep telefonlarından yollanan SMS ile başvurunun kolay bir şekilde gerçekleştirilebildiği Halkbank avantajlı ihtiyaç kredisi onaylandığı takdirde kredi tutarı müşterinin hesabına anında aktarılmaktadır.

Halkbank 25.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Halkbank hızlı kredi başvurusu bankanın web sitesinde üye olunmadan da yapılabilmektedir. Kredi başvurularının onaylandıktan sonra kullanım için geçerlilik süresi 7 gündür. Halkbank ihtiyaç kredisi en düşük 1.000 TLen fazla ise 25.000 TL olarak kullanılabilmektedir. Bankanın kredi politikaları dahilinde yapılan kredi başvuruları aynı gün içinde değerlendirilerek sonuca ulaştırılmaktadır.

Başvurunun sonucu SMS yolu ile başvuru sahibine yollanır. Başvuru yapıldıktan sonra başvurunun durumu Halkbank Bireysel İnternet Şubesi ve mobil şubeden de takip edilebilir. Kredi kullanan kişiler Halkbank’a otomatik ödeme talimatı vererek kredi taksitlerinin hesaplarından otomatik olarak tahsil edilmesini sağlayabilirler.

Halkbank 25.000 TL İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

  • Halkbank ihtiyaç kredisi faiz oranları müşteriye ve başvuru yapılan kredi türüne göre değişiyor.
  • Maaşını Halkbank’tan alanlar için 60 ay vade imkanı var. Eğer dosya masraflarının ödenmesi kabul edilirse faiz oranı %0,98, dosya masrafları ödenmek istenmezse faiz oranı %1,03‘tür.
  • Kamu ve özel sektör çalışanlarına özel 60 ay vade imkanı var. Dosya masrafları ödenirse %1,05 faiz oranı, ödenmezse %1,10 faiz oranı bulunuyor.
  • Hızlı ihtiyaç kredisinde faiz oranı %1,07.
  • Bunların dışında kalan müşteri tipleri için belirlenen faiz oranları ise %1,05‘ten başlıyor. Faiz oranı müşterinin kredi notuna göre değişiyor.

Halkbank 25.000 Lira Kredi Ödeme Planı

Halkbank bireysel kredi başvurusu yaparak kredisi onaylanan kişilerden kredi tutarının binde 5’i oranında kredi tahsis ücreti tahsil edilir. Bu ücrete yüzde 5 oranındaki BSMV de dahil edilmiştir. Kredide hayat sigortası zorunlu olup, sigorta prim ücreti kişinin yaşı, cinsiyeti, bankalardaki durumu, kredinin miktarı ve vadesine göre değişmektedir.

Halkbank 25.000 TL kredi başvurusu yapan ve 48 ay vadede ödemeyi seçen bir kişinin aylık kredi taksitleri 753,32 TL, kredi tahsisi ücreti 131.25 TL olur. Bu vade ve tutardaki krediye uygulanan aylık faiz oranı yüzde 1.35, yıllık maliyet oranı da yüzde 21,6272’dir.


kaynak: https://www.bankaciyim.net/haber



Kategoriler
+90 539 680 3928

karamanev.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir